Hoppa till sidans innehåll

Lyckad "kick-off" för Helena Holm!

04 MAJ 2015 09:51
I helgen samlades en del av Skaraborgs fältrittklubbs ryttare för kick- off på tävlingsryttaren Helena Holms anläggning i Karleby utanför Falköping. Eva Wårenius har skrivit ihop en artikel som även publicerats i Skövde Nyheter m fl.
  • Skapad: 04 MAJ 2015 09:51

"Det här är för alla ekipage, oavsett vilken nivå man befinner sig på"
säger Monika Lindén, lagansvarig i Skaraborgs fältrittklubb.

I helgen samlades en del av Skaraborgs fältrittklubbs ryttare för kick- off på tävlingsryttaren Helena Holms anläggning i Karleby utanför Falköping.
"Eftersom klubbens ryttare är utspridda i hela Skaraborg och inte heller har någon egen anläggning så är det viktigt att göra roliga saker tillsammans för att få bra sammanhållning" säger Monika Lindén.

Även om klubbens ryttare rider i alla discipliner så var helgens träning inriktad på hoppning där alla, oavsett vilken nivå man befinner sig med sin häst, kunde vara med. Tanken var att få inspiration och hjälp på vägen med tips och råd från Helena Holm.

Helena kan göra övningar som passar för ekipage på alla nivåer, oavsett om man rider i de låga klasserna eller högre.

Sammanlagt nio ekipage deltog och red i två grupper. Efter träningen var det mingel cafeterian med diverse tilltugg. Den sociala samvaron är minst lika viktig som själva träningen, betonar Monika Lindén.

Kick-offen kommer att följas upp med en föreläsning om mental träning, något som är nog så viktigt för att hålla nerverna i styr och huvudet
kallt ute på tävlingsbanan.

Skribent: Sofia Sandström

Våra

sponsorer:

   

ImobreedMELLAN

 

 

 sparbanken

 

 

sn_tvarader-183x47

 

DometicGroupLogoRGB2010

 

 

 

    TJ GRÄV AB

 

 

   

 

   

Postadress:
Skaraborgs FRK - Ridsport
Monika Lindén, Agnetorp Hagaberg
52221 Tidaholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info