Hoppa till sidans innehåll

Licensbidrag


Licensbidrag Skaraborgs Fältrittklubb

Ryttare som tävlar för Skaraborgs Fältrittklubb har chans att få hela sin licenskostnad tillbaka i licensbidrag från klubben.

 

För att erhålla licensbidrag ska ryttaren hjälpa till på minst en av klubbens anordnade tävlingar under året. Ryttaren anmäler sig själv som funktionär till tävlingssektionen och blir sedan avprickad på en funktionärslista efter tävlingsdagen. Om ryttaren inte själv kan ställa upp som funktionär kan denne anmäla en ”stand-in” under tävlingsdagen. Då är det dock viktigt att detta framgår tydligt på funktionärlistorna så att ryttaren kan tillgodoräkna sig detta.

 

För varje tävling som ryttaren sedan tävlar under året har denne rätt att få endagslicensen i bidrag från klubben upp till maxbeloppet som är 540 kr för juniorer (tom 18år) och 800 kr för seniorer (from 19år) år 2019. Beloppet sätts in på ryttarens Tävlingsdatabas-konto efter godkänd ansökan.

 

Varje ryttare ansvarar själva för att ansöka om licensbidrag under året, senast 30:e november därefter godkänns inga ansökningar.

 

Ansökan skickas till klubbens mail SFRK mail där följande information ska vara med:

  • Namn
  • Licensnummer
  • Datum för funktionärshjälp
  • Tävlingar som ryttaren genomför under året
Uppdaterad: 26 SEP 2017 16:10 Skribent: Monika Lindén

Våra

sponsorer:

   

ImobreedMELLAN

 

 

 sparbanken

 

 

sn_tvarader-183x47

 

DometicGroupLogoRGB2010

 

 

 

    TJ GRÄV AB

 

 

   

 

   

Postadress:
Skaraborgs FRK - Ridsport
Monika Lindén, Agnetorp Hagaberg
52221 Tidaholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info