Hoppa till sidans innehåll

Förtydligande ang. lagtävlingar

22 FEB 2011 09:44
Det har uppkommit en del frågor angående våra lagtävlingar. Tex hur man anmäler sitt intresse, vem som är ansvarig osv. Vi hoppas kunna reda ut dem här
  • Uppdaterad: 07 FEB 2015 15:01

Monika Lindén är den som tar emot alla intresseanmälningar från klubbens medlemmar till de olika lagserierna. Utifrån hur stort intresse det finns för de olika serierna beslutar styrelsen sedan vilka lag som ska anmälas och ej. Det är alltså viktigt att intresseanmälan når fram till Monika!

 

Styrelsen meddelar sedan Monika (kassör) vilka laganmälningsavgifter som ska betalas in.

 

Inför varje omgång vill sedan Monika Lindén veta vilka som kan rida just då. Ryttarna behöver alltså igen kontakta Monika för att hon ska få aktuell information och kunna anmäla rätt ekipage till rätt omgång.

 

Detta sker genom en uppmaning på hemsidan inför varje omgång av serierna. 

 

Kontaktuppgifter:

Monika Lindén

This is a mailto link

 

Grenledarna är EJ ansvariga för att anmäla och ansvara för lagserierna inom sin gren. Om grenledaren sedan vill ha ansvar för ett visst lag stämms detta av med Styrelsen så att ett samarbete kan arbetas fram.

 

Grenledarens uppgift är att under sitt verksamma år arbeta för att utbilda och utveckla klubbens medlemmar inom sin gren. Detta kan ske både till häst i form av träning och utan häst i form av tex föreläsning.

 

Skribent: Monika Lindén

Kontaktperson:

Madlen Johansson

070-9533003

This is a mailto link 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Skaraborgs FRK - Ridsport
Monika Lindén, Agnetorp Hagaberg
52221 Tidaholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info